Even kennis maken

Mijn naam is Sietske Bressers- de Man.

In juni 2010 ben ik namelijk getrouwd met Bart Bressers. Bart en ik hebben sinds september 2011 een zoontje en sinds augustus 2014 een dochtertje. Ze heten Hessel en Yfke. Het zijn lieve vrolijke kids en zeker Yfke is een paardenmeisje in de dop. Naast Hessel en Yfke hebben we ook Pebbles nog. Een gezellige hond die het stokje van mijn oude jack russeltje Poemba heeft overgenomen. Met zijn vijfjes wonen we in Scheveningen, waar we van vier erg vervallen pakhuizen een ruim woonhuis hebben gemaakt.

Naast het trainen van mijn eigen grand-prix paard Ziva, train ik ook een ander paard Evieny. Zij is in eigendom van Elsa Schipper en met haar start ik Z2. Een paar keer per week rijd ik een paard van lesklanten of rijd ik de paarden als mensen op vakantie zijn. Je kunt mij ook inhuren als je een paard bij mij in training wilt hebben of voor eventuele verkoop, pavocup, ibop of een ander belangrijk meetmoment of natuurlijk gewoon om je paard iets verder af te richten.

Verder houd ik me vooral bezig met lesgeven. Dit vind ik bijna net zo leuk als zelf rijden. Ik kan dan ook heel blij worden als een ruiter met zijn paard een mooie combinatie gaat vormen. Het samenspel tussen ruiter en paard. The happy athlete zowel paard als ruiter. Daar wil ik voor gaan. Je kunt mij altijd bellen voor een lesje op locatie. Ook kun je mij boeken om een leuke leerzame clinic te komen geven.

Ook ben ik wel eens op zoek naar het perfecte paard voor klanten in binnen of buitenland. Zoek jij de perfecte paarden-partner? Contact me dan help ik graag

En binnenkort start mijn opleiding als mentalcoach/sportpsychologie.