Ziva:    Jazz x Lancet x Igglesias:

 

Dit is mijn grote trots! Een prachtig paard met boven gemiddelde bewegingen. Ziva was in het begin een beetje lastig maar ontwikkeld zich tot een heel dapper paard. Ik heb heel veel vertrouwen dat Ziva het nog ver gaat schoppen in de dressuur.

Inmiddels loopt Ziva Grand Prix met mij en hebben we de weg hier naar toe succesvol doorlopen.

 Evieny: 00seven x 

Innuendo: Charmeur x Houston

Hailey: Charmaur x Gibraldi

Famora: Wynton x Sandreo

Famora Wynton x Sandreo

Dominka: Valdez x Sandro Verkocht

Dominka Valdez x Sandro

Dominka is een heel fijn leergierig paard. Iedere keer is het weer een plezier haar te rijden.

Chanel: Sir Donnerhal x Jazz:  Verkocht

 

Chanel Sir Donnerhal x Jazz

Chanel rij ik voor Miranda Huisman. Het is een heel mooi en heel talentvolle merrie. Wij noemen haar altijd Bambie want ze heeft zulke lange benen dat ze er soms niet mee uit de voeten kan. Chanel kan boven gemiddeld stappen, draven en galoperen. Ik ben dan ook heel blij dat ik haar mag rijden en starten.

Gino: Landcapitol x Le Coeur :   Verkocht

Gino Landcapitol x Le Coeur

Of wel Lambourgini. Ik heb Gino gekocht toen ik werkte op het dekstation in Warendorf. Gino is een heel aansprekend paard met veel uitstraling en een heel lief karakter. Hij blijft altijd een beetje mijn puppie.

Inperial : Purioso x Heidelberg:  Verkocht

Inperial Purioso x Heidelberg

Ik heb Inperial van mijn moeder gekregen om mee te nemen naar mijn opleiding in Duitsland bij Ellen Bontje.Daar heeft hij alle oefeningen uit de Grand Prix geleerd, maar hij was totaal niet lenig en ook niet heel mooi. Door zijn gouden karakter leerde hij alles en ging voor zijn ruiter door het vuur.  Ik heb Inpie verkocht naar Amerika, waar hij een waanzinnig goed leven heeft en zijn nieuwe bazin Jane heel blij met hem is. Ik ben Inpie dankbaar voor alles wat hij mij geleerd heeft.

Moxus: Casanova  :

Moxus Casanova

Mijn eerste eigen paard, die ik samen moest delen met mijn zus Heleen. Wij hebben Moxus zelf zadelmak gemaakt en hij is altijd ondeugend gebleven. Ik heb van Moxus veel geleerd.

Willem:

Willem

Mijn eerste eigen pony, die ik samen moest delen met mijn zus Heleen. Willem stond bij ons in de achtertuin in Zeist en hij ging regelmatig met mij aan de haal en ik viel dan ook regelmatig van hem af.

Norby:

Norby

heel oude, lieve verzorg pony waar ik op heb leren rijden bij Robbert-Jan Bons in Huis ter Heide.